Select Page

SEKT TAKE AWAY

Helgpåsen v. 14

VORSPEIßE

Sparris med saltrökt skinka, ramslökskräm och brödsmulor
Dryckestips: 2018 Küntsler Riesling Trocken, Küntsler (nr. 5375)

HAUPTGANG

Vårkycklingbröst, grönsparris, ramslökspotatispuré och velouté
Dryckestips: 2019 Organic Grauburgunder Trocken, Groh (nr.5551)

SÜSS

Gräddfilspudding med rabarber och kaksmulor
Dryckestips: 2017 Riesling Beerenauslese, Dr. Loosen (nr.5364)

MENYPRIS: 450:-/pers.

 

SISTA BESTÄLLNINGSDAG INNAN HELGEN: TORSDAG KL. 20.00

Så beställer du helgpåsen:

E-post:
info@sektrestaurang.se
Telefon: 08-611 94 10 (ons-lörd 16-20)

Avhämtning fredag-lördag kl. 16-20
OBS: Ange eventuella allergier, antal kassar och vilket datum du önskar hämta.

Klicka här för dryckes- och tillredningtips.

Take home Sekt

 Vill du ta hem Sekt för en kväll?

Vi vet att många, precis som vi, saknar en riktig krogupplevelse med allt vad det innebär.  Därför erbjuder vi nu en kväll på Sekt – hemma hos dig!

Vi – det vill säga en kock och en kypare från Sekt –  kommer till dig med mat (och även dryck om du önskar) och lagar, serverar och behandlar dig och ditt sällskap lika trevligt som vi brukar. Givetvis städar vi så att ni kan fortsätta kvällen utan att behöva tänka på disken eller annat. 

Pris 3-rättersmeny för 4 personer inklusive kock, servitör, utrustning och transport: 7300:-
Tillval dryckespaket: 2700:-/4 pers.

Sällskap om max 4 personer. Personalen är på plats max 3 timmar och lämnar senast klockan 22.00. Priset gäller Stockholms innerstad (avgift på 500:- tillkommer utanför tullarna, erbjudandet gäller ej utanför Stockholms kranskommuner).

Beställ på: 08-611 94 10 eller mejla till: info@sektrestaurang.se

Meny

Vorspeiße

Flammkuchen Luxus
Flammkuchen med löjrom, lök, dill och gräddfil 

Hauptgang

Kalb Maultaschen

Kalvfyllda pasta-knyten i consommé med svamp, tryffel och bönor

Süss

Käsekuchen mit Kirsche

Tysk cheesecake med vit choklad, körsbärskompott och körsbärsglass

“Trendkänslig och modig tysk satsning.”

Krogkommissionen, DN 

”Tysk mat utöver det vanliga och service på toppnivå.”

Dagens Industri Weekend 9/1 2020

Restaurang Sekt  |  Runebergsgatan 1  |  114 29 Stockholm | 08-611 94 10