Serveras endast mellan 15 - 26 november
Tryffelveckor på SektTryffel på tyska
Mellan den 15 – 26 november har vi tryffelveckor på Sekt. Detta är utan tvekan höstens gastronomiska höjdpunkt dedikerad skogens svarta guld, Tryffeln. Vi kommer servera en 6-rätters meny där tryffel är genomgående i alla maträtter, till och med i desserten.
Tryffel Meny
Entenleber
Ankleverterrine med brioche, melon och tryffel
Flammkuchen
Tysk pizza med Almnäs Tegel, Gruyère och tryffel
Maultaschen
Oxsvansfyllda pastaknyten med tryffel, smörkokt lök och oxsvansconsommé
Zander
Gös med purjolök, potatispuré och potatisbuljong med tryffel
Wachtel
Tryffelfärserad vaktel med vinägerkokt lök, sellerikräm och tryffelsås
Schwarzwald
Körsbär med choklad och tryffel
6-rätters meny 985 kr
Dryckespaket 610 kr
“Trendkänslig och modig tysk satsning.”
Krogkommissionen, DN
”Tysk mat utöver det vanliga och service på toppnivå.”
Dagens Industri Weekend 9/1 2020
Restaurang Sekt | Runebergsgatan 1 | 114 29 Stockholm | 08-611 94 10