Serveras endast mellan 15 - 26 november

Tryffelveckor på Sekt

Tryffel på tyska

Mellan den 15 – 26 november har vi tryffelveckor på Sekt. Detta är utan tvekan höstens gastronomiska höjdpunkt dedikerad skogens svarta guld, Tryffeln. Vi kommer servera en 6-rätters meny där tryffel är genomgående i alla maträtter, till och med i desserten.

Tryffel Meny

Entenleber 

Ankleverterrine med brioche, melon och tryffel

Flammkuchen 

Tysk pizza med Almnäs Tegel, Gruyère och tryffel

Maultaschen 

Oxsvansfyllda pastaknyten med tryffel, smörkokt lök och oxsvansconsommé

Zander

Gös med purjolök, potatispuré och potatisbuljong med tryffel 

Wachtel

Tryffelfärserad vaktel med vinägerkokt lök, sellerikräm och tryffelsås

Schwarzwald

Körsbär med choklad och tryffel

6-rätters meny 985 kr

Dryckespaket 610 kr

“Trendkänslig och modig tysk satsning.”

Krogkommissionen, DN

”Tysk mat utöver det vanliga och service på toppnivå.”

Dagens Industri Weekend 9/1 2020

Restaurang Sekt  |  Runebergsgatan 1  |  114 29 Stockholm | 08-611 94 10